Activiteiten

Doe-avond Plonsfotografie

Tijdens de doe-avond met het thema Plonsfotografie zijn de clubleden gaan experimenteren met voorwerpen die in water of melk vielen. Daarnaast is er een speciale opstelling gemaakt waarbij een glaswijn snel tot stilstand komt. Het effect was bijzonder. Het was weer een spetterende doe-avond. Er is naar hartenlust geëxperimenteerd en gefotografeerd.

Harm 17-05-23 Plonsfotografie

Regionale Digitale Fotowedstrijd.

De Fotobond Gelderland Zuid organiseert jaarlijks de Regionale Digitale Fotowedstrijd (RDF). Fotoclub FOCEL doet daar graag aan mee om zich te meten met de fotoclubs in de regio. De club heeft hieraan reeds meerdere keren meegedaan.

Doe-avond Foodfotografie

Op donderdagavond 9 februari hebben de clubleden kennis gemaakt met het thema Foodfotografie. Nadat clublid Hans Jaspers een maand geleden aan de club het thema heeft gepresenteerd, werd er deze avond volop geoefend. Waar het ene lid zich richtte op structuren in het voedsel, maakte de ander een heus stilleven van de meegenomen ingrediënten. Ook was er ruimte om met elkaar te sparren en ideeën uit te wisselen. Twee weken later zijn de gemaakte foto’s met elkaar besproken.

Algemene Leden Vergadering 2023

Op donderdagavond 9 maart staat de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering op de agenda. In de vergadering kijkt het bestuur samen met haar leden terug op het afgelopen jaar en vooruit naar het komende jaar. Er wordt ingegaan op de financiële situatie van de club. Ook het programma voor de komend seizoen wordt gepresenteerd.